Appareils et accessoires
Salted Egg Yolk Custard Buns
Prép. 30min
Total 25h
25 pieces
Ingrédients
Filling
-
salted egg yolk bake in oven at 150°C for 20 minutes6
-
water plus extra 3 tbsp water90 g
-
sweetened condensed milk70 g
-
sugar90 g
-
gelatine powder2 tsp
-
plain flour90 g
-
milk powder25 g
-
butter melted130 g
Bun
-
milk200 g
-
dried instant yeast½ tsp
-
sugar1 tsp
-
360 g pau flourmedium protein flour360 g
Wrapping
-
water for steaming600 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
320.7 mg
Protides
2.4 g
Calories
555.6 kJ /
132.8 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
17.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is always Room at our Table
36 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Kangkung
10min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Stir Fried Pork with Chillies
25min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Kacangma (Motherwort Chicken)
35min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Black Bean Pig's Tail Soup
2h 20min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Sambal Brinjal
40min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30min
Curry Fish Head
Pas d’évaluation