Appareils et accessoires
Risottata Aziatische noedels met groenten
Prép. 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
knoflookteentje1
-
verse gember geschild, in plakjes gesneden (2 mm)1 cm
-
verse rode peper1
-
venkel in plakjes gesneden (2 cm)100 g
-
sesamolie25 g
-
prei in reepjes gesneden (5 mm)120 g
-
wortel in staafjes gesneden (5 cm x 5 mm)250 g
-
250 g Chinese vermicellirijstnoedels250 g
-
lauw water1200 - 700 g
-
sojasaus50 g
-
zoete chilisaus90 g
-
boerenkool in reepjes gesneden (1cm x 5cm)150 g
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
933.4 mg
Protides
8.1 g
Calories
1639.8 kJ /
391.9 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
5.9 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
73.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Risottata
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Vegan Burgers
Pas d’évaluation
Inktvis "à Lagareiro"
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Vegetarische chili
35min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min
Risottata met kip en champignons
40min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min