Appareils et accessoires
Knapperig brood
Prép. 20min
Total 3h
10 porties
Ingrédients
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
393.9 mg
Protides
3.2 g
Calories
636.3 kJ /
152.1 kcal
Lipides
2.7 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
29.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Cookie Monster Cheesecake IJs
8h 25min
Lactosevrije tiramisu
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Macarons
Pas d’évaluation
Ananas Dessert met Meringue
25min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Roggebrood
Pas d’évaluation
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Pas d’évaluation
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Creatief Basisbrood
45min