Appareils et accessoires
Shanghai Mooncake
Prép. 20min
Total 50min
15 pieces
Ingrédients
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
1343 kJ /
321 kcal
Lipides
19.5 g
Fibre
0 g
Glucides
33.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Bacon Mayonnaise
20 мин.
Gut Immunity Shot
5 мин.
Chocolate lava pudding
40 мин.
Stout Brownies
45 мин.
Blueberry cheesecake ice cream
14ч. 35 мин.
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1ч. 45 мин.
Vegan orange croissants
3ч. 20 мин.
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25 мин.
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1ч. 30 мин.
Citrus syrup
25 мин.
Classic Polish 'tort'
2ч. 25 мин.
Chocolate miso eclairs
1ч. 45 мин.