Appareils et accessoires
Sos Pasembur (Mamak Style)
Prép. 5min
Total 45min
10 portions
Ingrédients
-
garlic cloves5
-
shallots100 g
-
yellow onion cut in quarters100 g
-
cooking oil100 g
-
dried shrimp50 g
-
skinless peanuts, roasted80 g
-
sweet potatoes peeled and sliced250 g
-
palm sugar (gula Melaka) cut in cubes40 g
-
sugar65 g
-
chilli powder40 g
-
tamarind paste2 tbsp
-
chicken stock powder homemade or store-bought1 tbsp
-
biscuits (eg. Marie®)50 g
-
water1000 g
-
salt1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1033.7 mg
Protides
6.8 g
Calories
1065.9 kJ /
254.7 kcal
Lipides
15.6 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rasa Merdeka
18 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
KL Hokkien Noodles
35min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Pas d’évaluation
Stir-fry Chayote
25min
Stir Fried Potato Shreds
Pas d’évaluation
Kimchi Sauce
20min
Mushroom Beef Balls
50min
Braised Beef Stew with Radish
2h 25min
Singapore Laksa
55min
Stywe pap (firm porridge)
40min
Slap pap (soft porridge)
40min