Appareils et accessoires
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Prép. 25min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
ui50 g
-
prei in ringetjes gesneden80 g
-
wortel in schijfjes gesneden50 g
-
knoflookteentjes3
-
rode paprika in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
gehakte tomaten, uit blik150 g
-
kalkoenborstfilet, zonder vel in stukken gesneden (4 cm)700 g
-
currypoeder1 tl
-
Provençaalse kruiden, gedroogd1 tl
-
witte wijn50 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst240 g
-
zout8 snuifjes
Niveau
moyen
Infos nut. par 4 porties
Sodium
1681.7 mg
Protides
174.8 g
Calories
10590 kJ /
2531.1 kcal
Lipides
91.5 g
Fibre
9.6 g
Graisses saturées
19.4 g
Glucides
229.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comfort food
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Spaghetti Bolognese
40min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Express Aardbeien Dessert
5min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min