Appareils et accessoires
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Prép. 5min
Total 5h
8 pieces
Ingrédients
Glutinous rice layer
-
glutinous rice100 g
-
water for soaking
-
blue clitoria flowers (bunga telang)10 g
-
hot water50 g
-
coconut milk80 g
-
salt1 pinch
-
coconut oil
-
water800 g
-
pandan leaves cut in 3 cm length2
Pandan custard layer
-
pandan leaves cut in 5 cm length (see tips)10
-
water600 g
-
coconut milk100 g
-
egg1
-
sugar50 g
-
tapioca flour30 g
-
white rice flour20 g
-
potato starch15 g
-
salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
184.9 mg
Protides
2.5 g
Calories
639.8 kJ /
152.9 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
24.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Nester TM7
30 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kam Heong Chicken
1h 20min
Cheesekut
24h 10min
KL Hokkien Noodles
35min
Singapore Chilli Crab
50min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Chocolate Budino (Matthew Kenney) Metric
5h
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Key Lime Madeleines
2h 35min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1h 10min
Sambal Sotong
1h 15min
Calamansi Juice
5min