Appareils et accessoires
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
Prép. 10min
Total 2h 35min
20 portions
Ingrédients
-
blue clitoria flowers (bunga telang) fresh or dried, lightly rinsed20
-
hot water50 g
-
glutinous rice soaked for 2 hours and drained300 g
-
coconut milk200 g
-
salt½ tsp
-
pandan leaves cut in 5 cm length3
-
water1200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
338 kJ /
81 kcal
Lipides
3 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Peranakan Snack Delight
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Petai Prawns
20min
Nasi Lemak
45min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Crispy Ikan Bilis
40min
Shallot Oil
25min
Pineapple Tarts
1h 30min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Homemade Soy Milk
35min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Homemade Pandan Kaya
55min