Appareils et accessoires
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Prép. 35min
Total 1h 50min
8 portie
Ingrédients
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23.9 g
Calories
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Lipides
23.2 g
Fibre
8 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dadel- en Haverdrank
20min
Romige Feta Dip
Pas d’évaluation
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Kimchi
Pas d’évaluation
Vleesbouillonpasta
45min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Pas d’évaluation
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Blue Hawaii
Pas d’évaluation
Koreaanse Fried Chicken
3h 10min
Mallorcaanse vissoep
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min