Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- butter, for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
Chicken mince
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, partially frozen and cut into pieces (4-5 cm)
- 2 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 200 g white wine
- 250 g fresh portobello mushrooms, cut into thin slices (5 mm)
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g plain flour
- ½ tsp ground black pepper
Sauce
- 800 g milk
- 100 g pouring (whipping) cream
- 80 g butter
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 100 g plain flour
Assembly
- 12 sheets fresh lasagne sheets (375g)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3020.9 kJ / 719.3 kcal
- Protides
- 42.6 g
- Glucides
- 34.9 g
- Lipides
- 45.5 g
- Graisses saturées
- 22.5 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 836.8 mg
Recettes alternatives
Beef stroganoff
35 Min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Beef goulash with dumplings
1 godz. 45 min
Pork fillet with mustard
35 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Shepherd's pie
55 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Classic meatloaf
1hod. 35min