Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dumplings
- 25 g butter, plus extra for greasing
- 300 g day old bread, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks
- 80 g brown onion (approx. ½ onion), cut into halves
- 200 g full cream milk
- 2 eggs
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper, to taste
Goulash
- 3 garlic cloves
- 450 g onions (approx. 2½ onions), cut into quarters
- 30 g vegetable oil
- 750 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp sugar
- 50 g tomato paste
- 350 g fresh tomatoes (approx. 3), cut into pieces
- 200 g red wine
- 2 tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp caraway seeds
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- ½ tsp ground allspice
- 1 pinch ground cloves
- 300 g water
- 30 g plain flour
- 100 g red capsicum, cut into thin slices
- 100 g green capsicum, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2134.3 kJ / 508.2 kcal
- Protides
- 37.9 g
- Glucides
- 38.5 g
- Lipides
- 21 g
- Graisses saturées
- 21 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 1213.9 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken and cashews
55 Min
Butter chicken
55 Min
Sausage and butter bean winter stew
25min
All-in-one 'roast' beef
1 Std. 30 Min
Hungarian goulash
1 Std. 30 Min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Hunters' stew
1h
Meatloaf with red sauce
1h 15min
Beef Burgundy
1 Std. 45 Min
Beef "Burgundy"
40min