Bubble and squeak soup

Bubble and squeak soup

3.7 46 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • speck cut into cubes (1 cm - see Tips)
    150 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • leek trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
    1
  • salted butter
    40 g
  • potatoes unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
    250 g
  • dried parsley
    1 tsp
  • water
    1000 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • ground black pepper to taste
    ¼ - ½ tsp
  • Savoy cabbage finely shredded (see Tips)
    200 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 214 kcal / 898.8 kJ
Protides 11.1 g
Lipides 12.1 g
Glucides 13.3 g
Fibre 4.4 g
Graisses saturées 9.6 g
Sodium 456.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...