
Appareils et accessoires
Bubble and squeak soup
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
speck cut into cubes (1 cm - see Tips)150 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
leek trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)1
-
salted butter40 g
-
potatoes unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)250 g
-
dried parsley1 tsp
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
Savoy cabbage finely shredded (see Tips)200 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
214 kcal /
898.8 kJ
Protides
11.1 g
Lipides
12.1 g
Glucides
13.3 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
9.6 g
Sodium
456.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande