One pot pasta with chorizo

2.6 166 évaluations
Prép. 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • fresh baby spinach leaves
    100 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    50 g
  • brown onion (approx. 120 g), cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • carrot cut into halves
    ½
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • canned crushed tomatoes (400 g)
    1 can
  • water
    650 g
  • Vegetable stock paste (see Tip)
    1 - 1 ½ tbsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • chorizo sausage cut into slices
    1
  • dried spaghetti
    200 g
  • fresh basil leaves only, to garnish
    2 sprigs
  • pitted Kalamata olives cut into slices (optional)
    12

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 675.9 mg
Protides 17.8 g
Calories 1566.5 kJ / 374.4 kcal
Lipides 11.3 g
Fibre 5.5 g
Graisses saturées 4.5 g
Glucides 52.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...