Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 brown onion (approx. 130 g), cut into halves
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters
- 1 raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters
- 3 garlic cloves
- 5 anchovy fillets, drained
- 40 g olive oil
- 850 - 900 g gravy beef, cut into pieces (4-5 cm)
- 100 g red wine
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp fennel seeds
- 2 dried bay leaves
- 50 g tomato paste
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 tbsp Dijon mustard
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 2 tsp sea salt, plus extra to taste
- 2 - 3 tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 1 - 2 carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)
- 375 g dried pappardelle pasta, cooked, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2947.3 kJ / 701.7 kcal
- Protides
- 26.2 g
- Glucides
- 90.9 g
- Lipides
- 22.7 g
- Graisses saturées
- 8.8 g
- Fibre
- 12.8 g
- Sodium
- 8991 mg
Recettes alternatives
Chicken and cashews
55 Min
Thai chilli chicken and basil
30min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef ragu
1h 25min
Chicken cacciatore
50 Min
Beef stroganoff
35min
Caribbean stew and steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Beef "Burgundy"
40min
Chicken and sweet corn soup
30min