Appareils et accessoires
Layered chocolate cappuccino cups
Prép. 20min
Total 19h 30min
8 portions
Ingrédients
Ice cream
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
full cream milk300 g
-
egg yolks3
-
white sugar80 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
Kahlua® (optionnel)2 tbsp
Chocolate custard
-
cold water500 g
-
titanium strength gelatine leaves2
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream500 g
-
instant granulated coffee3 tsp
-
white sugar1 tsp
-
egg yolks4
Crumble
-
white chocolate broken into pieces80 g
-
unsalted butter20 g
-
caster sugar20 g
-
flaked almonds20 g
-
plain flour1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
-
salt1 pinch
Chocolate sauce
-
dark chocolate broken into pieces100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
Assembly
-
skim milk (see Tips)400 g
-
cocoa powder for dusting
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
131.6 mg
Protides
15.4 g
Calories
3392.5 kJ /
807.8 kcal
Lipides
61.8 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
41 g
Glucides
51.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chocolate addiction
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rocky road with vanilla bean marshmallow
3h 30min
Frappé coffee
5min
Frozen Coffee
2h 15min
Black & white chocolate tartufo
13h 55min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Durban naan
1h 45min
Chocolate Frangelico® gelato
28h
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies) Metric
1h 30min
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1h 30min