Versions compatibles
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salsa verde
- 1 garlic clove
- 4 anchovy fillets, drained
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 20 - 30 g radish leaves (reserve the radishes for the salad)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- ½ tsp smoked paprika
- 2 pinches curry powder
- 2 pinches cayenne pepper
- 10 fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp baby pickled capers, rinsed and drained
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Fish and quinoa salad
- 150 g tri-colour quinoa
- 1100 g water, plus extra to soak
- 1 tsp sea salt, plus extra to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- ½ lemon, cut into 4 slices
- 1 whole white fish (see Tips)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 30 g mixed salad leaves
- 1 Granny Smith apple, cut into matchsticks
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2385.5 kJ / 568 kcal
- Protides
- 57.8 g
- Glucides
- 30.1 g
- Lipides
- 22.2 g
- Graisses saturées
- 3.9 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 2066 mg
Recettes alternatives
Christmas tiramisu
24h 20min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Steamed fish with green mash
50 min
Lemon caper butter
10 Min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
Oysters with lime granita
5 Min
Savoury crêpes
45 min
Steamed Chinese greens
30 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3小时 10 分钟
Whipped egg whites
10 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25 min
Scallops with pea purée
25 min