Appareils et accessoires
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
Prép. 20min
Total 4h 15min
6 portions
Ingrédients
Ham broth
-
water2300 g
-
pork bones60 g
-
ham hock40 g
-
boneless pork shoulder cut into pieces500 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
jamon40 g
-
pork fat40 g
-
carrot30 g
-
leek40 g
-
onion60 g
-
dried chickpeas40 g
-
potatoes100 g
"Gnocchi"
-
Parmesan cheese cut into 2 cm pieces100 g
-
still mineral water300 g
-
sea salt1 pinch
-
kuzu50 g
-
iced water
-
radishes trimmed and thinly sliced, to serve2
-
extra virgin olive oil to drizzle
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
468.8 mg
Protides
27.1 g
Calories
1797.6 kJ /
429.6 kcal
Lipides
27.5 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
17.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chef favourites
57 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Curry Chicken Quiche
Pas d’évaluation
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6h 10min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Salsa verde
5min
Curried kraut
Pas d’évaluation
Taramasalata
15min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
Croquembouche
3h 30min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Pas d’évaluation
Naan Breads with Cauliflower, Feta and Matcha Tahini
1h 20min