Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protides
- 21.5 g
- Glucides
- 7.7 g
- Lipides
- 23.3 g
- Graisses saturées
- 10.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 864.7 mg
Recettes alternatives
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Linguine with salmon and herbs
25min