Appareils et accessoires
Stewed fruit compote
Prép. 5min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
whole cloves2
-
orange juice200 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple50 g
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
dried peaches50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
26.7 mg
Protides
2.2 g
Calories
727 kJ /
173.1 kcal
Lipides
0.5 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
0.2 g
Glucides
37.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Blade Cover Basics
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Tomato relish
2 godz. 10 min
Stewed apples
25 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Beetroot salad
10 min
Quick beetroot relish
40 min
Fresh tomato chutney
10 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min