Appareils et accessoires
Plum sauce
Prép. 15min
Total 55min
28 portions
Ingrédients
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
313.7 mg
Protides
0.3 g
Calories
353.1 kJ /
84.1 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
19.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Prune and orange stuffing
10 Min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 Min
Red onion relish
50 Min
Tomato ketchup
1 Std. 25 Min
Strawberry jam
55 Min
Apple sauce
20 Min
Meat stock paste
45 Min
Traditional gravy
25 Min
Cranberry bacon stuffing
10 Min
Rhubarb and strawberry fool
2 Std. 15 Min
Plum and cherry paste
5 Std. 15 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min