Appareils et accessoires
Plum sauce
Prép. 15min
Total 55min
28 portions
Ingrédients
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
313.7 mg
Protides
0.3 g
Calories
353.1 kJ /
84.1 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
19.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Christmas cake
196h 35min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Coleslaw
10min
Apple sauce
20min
Quince paste
4h 10min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Guinness beef pies
2h 15min
Plum and cherry paste
5h 15min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Festive fruit cake
30h 55min
Lemon or lime butter
15min