Appareils et accessoires
Mushrooms stuffed with onion ricotta
Prép. 10min
Total 40min
8 portions
Ingrédients
-
fresh field mushrooms cups only; stalks reserved8
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
onion (approx. 160 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
extra virgin olive oil20 g
-
ricotta (see Tips)400 g
-
sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1958.1 mg
Protides
12.4 g
Calories
795 kJ /
190 kcal
Lipides
11.6 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
6.2 g
Glucides
9.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Newsletter 2025
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Onsen Eggs
50min
Cheesekut
24h 10min
Soy Braised Whole Chicken
Pas d’évaluation
Pork Ball Soup With Cabbage
Pas d’évaluation
Seafood Congee
50min
Singapore Chilli Crab
50min
Spiralized King Oyster Mushroom with Meat Sauce
Pas d’évaluation
Gluten free loaves
2h 15min
Chopped Liver
1h
Keto Chocolate Chip Cookie Dough Fat Bomb
50min