Appareils et accessoires
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Prép. 10min
Total 6h 10min
4 portions
Ingrédients
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portions
Sodium
520 mg
Protides
29 g
Calories
3090 kJ /
739 kcal
Lipides
30 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
85 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb fajitas
30min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min
Mini Green Shakshukas
Pas d’évaluation
Gluten free shortbread
1h 35min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3h 20min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Quick veggie pasta salad
30min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Risotto pomodori with burrata
30min