Versions compatibles
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred, cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Protides
- 43.2 g
- Glucides
- 74.6 g
- Lipides
- 23.6 g
- Graisses saturées
- 6.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 1766.8 mg
Recettes alternatives
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chunky bolognese
50 min
Chicken korma with cashews
30 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3u. 40min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Chicken with capsicum
45 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4h
Chicken chasseur
1u. 50min
Chicken jalfrezi
1u. 50min
Chorizo meatballs and potato stew
40 min
Beef brisket chilli con carne
7h