Chicken with capsicum

Chicken with capsicum

3.9 147 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)
    100 g
  • vegetable oil
    40 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2 cm)
    500 g
  • capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)
    400 g
  • water plus an extra 2 tablespoons
    200 g
  • tomatoes cut into pieces
    200 g
  • hot paprika
    1 tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp
  • dried basil
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • Chicken stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • tomato paste (see Tips)
    20 g
  • gluten free cornflour
    1 tbsp
  • fresh basil leaves for garnishing
  • cooked rice to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 337 kcal / 1415.4 kJ
Protides 26.5 g
Lipides 11 g
Glucides 30.6 g
Fibre 4.5 g
Graisses saturées 3.3 g
Sodium 976.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...