
Appareils et accessoires
Chicken with capsicum
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
brown onion cut into halves, then cut into thin slices (5 mm)100 g
-
vegetable oil40 g
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (2 cm)500 g
-
capsicum (any colours), deseeded and cut into pieces (2 cm)400 g
-
water plus an extra 2 tablespoons200 g
-
tomatoes cut into pieces200 g
-
hot paprika1 tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
tomato paste (see Tips)20 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh basil leaves for garnishing
-
cooked rice to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
337 kcal /
1415.4 kJ
Protides
26.5 g
Lipides
11 g
Glucides
30.6 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
3.3 g
Sodium
976.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fakeaway favourites
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande