Versions compatibles
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Beef Patties
-
2 ½
pieces sliced bread, dry, cut into pieces
ou 2 ½ dry bread rolls, cut into pieces - 3 ½ oz carrot, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 3 ½ oz white onions, quartered
- 2 celery stalks (approx. 4-4.5 oz), cut into pieces
-
16
oz ground veal, broken in pieces
ou 16 oz ground beef, broken in pieces - 1 tbsp Dijon mustard
- 1 large egg
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 oz Manchego cheese, cubed (approx. 0.5 oz each)
- oil, to grease Varoma tray and dish
White Wine and Almond Sauce
- 5 oz almonds
- 1 oz white onion
- 1 garlic clove
- 1 oz salted butter
- 1 oz all-purpose flour
- 17 oz dry white wine
- 1 oz brandy
- 7 oz water
- 1 beef stock cube
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2724 kJ / 651 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 45 g
- Fibre
- 4 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Shepherd's Pie
1h 15 min
Coleslaw
10min
Quick Puff Pastry
1h 20 min
Bread Crumbs
5min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Meatloaf
1h 20 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Coconut and Apple Crumble
45 min
Mushroom and Beef Burger
1h
Cashew Chicken Stir Fry
30 min