![Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C7C9CBCB-A4D8-4FA9-9DEE-3FC17F68FFBE/Derivates/c4be80a8-5151-44f7-b3a6-6271ddd147e0.jpg)
Versions compatibles
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 42 - 48 oz leg of lamb, boneless (2.5-3 lbs.)
- 7 garlic cloves, divided
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 3 tbsp dried oregano
- 5 sprigs fresh rosemary, leaves only, divided
- 1 ½ tsp fresh ground black pepper, plus extra to taste
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 3 oz extra virgin olive oil, divided
- 20 oz water
-
2
tbsp beef stock paste
ou 2 tbsp vegetable stock paste - 2 dried bay leaves
- 15 oz Yukon gold potatoes, quartered, (approx. 3 lg. potatoes)
-
8 ½
oz carrots, sliced (2 in.), (approx. 4 md. carrots)
ou 8 ½ oz baby carrots - 8 oz zucchini, in pieces (2 in.), (approx. 2 zucchini)
-
6
fresh broccolini stalks
ou 6 oz broccoli florets, in pieces (1 in.), (approx. 1 lg. head) - 1 heaping tbsp all-purpose flour
- 3 ½ oz red wine
- ½ oz freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2021 kJ / 483 kcal
- Protides
- 47.2 g
- Glucides
- 19 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 15 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 787.4 mg
Recettes alternatives
Poached Eggs
25 min
Mini Frittatas
35 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2hod. 55min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Spidey Chicken à la King
40 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2h 5 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Adobo
1h 25min
Steak Stir Fry Salad
35 min
Steamed Scrambled Eggs
30 min