Chicken Saag

Chicken Saag

4.2 273 évaluations
Prép. 20min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • coriander seeds
    1 tsp
  • cumin seeds
    1 tsp
  • fenugreek seeds
    1 tsp
  • fresh spinach leaves
    700 g
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • onions quartered
    100 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chilli (optionnel) halved, deseeded
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • garam masala
    1 tsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • plum tomato halved
    50 g
  • fresh coriander cut in pieces
    10 g
  • water
    150 g
  • chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp chicken stock paste, homemade, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • chicken breasts skinless, diced (3 cm)
    1000 g
  • lemon juice
    30 g
  • plain yoghurt for serving
    50 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 604.8 mg
Protides 40.1 g
Calories 1617.2 kJ / 386.5 kcal
Lipides 20.8 g
Fibre 4.4 g
Graisses saturées 5.4 g
Glucides 11 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...