Appareils et accessoires
Red Pepper and Apple Spread
Prép. 10min
Total 35min
38 oz
Ingrédients
-
sunflower seeds2 oz
-
garlic clove1
-
yellow onion quartered (approx. 3-4 oz)1
-
red bell peppers quartered16 oz
-
tomatoes quartered5 ½ oz
-
apples quartered and cored (e.g. Honey Crisp or Pink Lady)5 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
salt¾ tsp
-
sugar¾ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 oz
Sodium
188.4 mg
Protides
2.3 g
Calories
423.3 kJ /
101.2 kcal
Lipides
6.3 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Stuffed Vegetables
1h 20min
Asparagus and saffron risotto
35min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Tomato Bread Pudding
30min
Yellow Chicken Adobo
50min
Almond Dip
10min
Artichokes Romana
50min
Bavarian Cheese Dip
5min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Apple Butter
1h 30min
White Bean Soup
2h 45min