Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions

Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions

3.7 9 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
3 portions

Ingrédients

Bison Burgers
  • bison, freshly ground (see Tip)
    600 g
    600 g ground bison, (see Tip)
  • onion in pieces
    75 g
  • garlic cloves peeled (approx. 2 large)
    8 g
  • egg
    1
  • beer golden Canadian beer or ale (see Tip)
    75 g
  • Worcestershire sauce
    1 ½ tsp
  • onion powder
    ½ tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper to taste
  • dried red chilli flake
    ½ tsp
  • strong cheddar cheese cut into 3 cubes
    135 g
Grilled Picked Onions
  • red onions peeled and trimmed
    150 g
  • apple cider vinegar
    120 g
  • sugar
    60 g
  • salt
    1 tsp
  • olive oil to grease
  • burger buns toasted, to serve
    3

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 2213.9 mg
Protides 62 g
Calories 2823.1 kJ / 674.7 kcal
Lipides 22.3 g
Fibre 2.4 g
Graisses saturées 11.6 g
Glucides 52.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...