Appareils et accessoires
Warming amaranth porridge
Prép. 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
coconut oil2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
black mustard seeds (see Tips)½ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 cm
-
water500 g
-
amaranth grains (see Tips)200 g
-
salt½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pumpkin seeds to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
7.7 mg
Protides
8.6 g
Calories
1260.5 kJ /
300 kcal
Lipides
15.4 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
9.1 g
Glucides
30.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25h 15min
Savoury tofu quiche
1h 30min
Tofu scramble
25min
Hot turmeric apple cider
20min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Breakfast sausages
1h 5min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1h 10min
Pumpkin pancakes
1h 35min