Appareils et accessoires
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
Prép. 5min
Total 30min
2 portions
Ingrédients
-
pitted dates80 g
-
quinoa100 g
-
coconut milk150 g
-
water150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
pure maple syrup to taste (optional - see Tips)1 - 2 tbsp
-
slivered almonds toasted, to serve (optional)
-
fresh raspberries to serve (optional)
-
shredded coconut to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
41.6 mg
Protides
10.6 g
Calories
2267.6 kJ /
539.9 kcal
Lipides
21.2 g
Fibre
10.1 g
Graisses saturées
14.1 g
Glucides
74.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Spiced carrot porridge
25min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Pumpkin pie porridge
20min
Buckwheat Porridge
25min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Warming amaranth porridge
50min
Maca chocolate bark
50min
Coconut and beetroot balls
40min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Nutty matcha balls
40min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min