Versions compatibles
Steamed snapper, black beans and rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g fermented black beans (see Tips)
- 1000 g water, plus extra for soaking beans
- 4 garlic cloves
- 5 eschalots
- 70 g piece fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 40 g peanut oil
- 20 g light soy sauce
- 40 g Shaoxing wine
- 1 tsp ground white pepper
- 350 g jasmine rice
- 8 snapper fillets, skin on (approx. 120 g each)
- 4 spring onions/shallots, white and light green part only, cut into batons (6 cm)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1125.9 kJ / 268 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 19.7 g
- Lipides
- 7.6 g
- Graisses saturées
- 1.6 g
- Fibre
- 2.2 g
- Sodium
- 284.1 mg
Recettes alternatives
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1 Std. 30 Min
Watermelon granita
6h 15min
Black sticky rice pudding
9h 40 min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Steamed rice balls with spicy lime dipping sauce
1 Std. 10 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24h 40min
Steamed Fish Fillets
25min
Steamed fish with green mash
50 min