Appareils et accessoires
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
Filling
-
ripe pears (e.g. Conference) peeled, cored, cut in pieces (2-3 cm) (approx. 8 pears)700 g
-
water100 g
-
sugar230 g
Topping
-
hazelnuts75 g
-
baking powder1 tsp
-
plain flour200 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
desiccated coconut50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
4.4 g
Calories
2045 kJ /
489 kcal
Lipides
25.7 g
Glucides
60 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PEARS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Beetroot Cake
2h 20min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Courgette and Cocoa Cake
24h
Rhubarb Crumble
55min
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1h 20min
Apple and Blackberry Pudding
1h 15min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Coconut-Lime Rice Pudding With Caramelised Pineapple
45min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Courgette and Pine Nut Cake
50min
Plum and Almond Traybake
1h 5min