Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
TM6 TM5 TM31

Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake

3.7 ( 13 évaluations )

Ingrédients

  • 125 g butter diced, plus extra for greasing
  • 250 g light brown sugar
  • 60 g Greek yoghurt
  • 1 lemon zest only and 30 g juice
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 tsp baking powder
  • 200 g ground almonds
  • 200 g polenta
  • 3 medium eggs
  • 100 g fresh strawberries hulled, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
  • 100 g nectarines stoned, 50 g diced (0.5 cm), 50 g finely sliced
  • 150 g crème fraîche for serving

Infos nut.
par 8 portion
Calories
623 kcal / 2605 kJ
Protides
11.8 g
Lipides
38.8 g
Glucides
56.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives