Appareils et accessoires
Coconut and pistachio delight
Prép. 15min
Total 1h 10min
10 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter softened, plus extra to grease30 g
-
cardamom seeds (see Tips)¼ tsp
-
shelled unsalted pistachio nuts40 g
-
semolina40 g
-
desiccated coconut100 g
-
milk250 g
-
raw sugar50 g
-
eggs4
-
sweetened condensed milk250 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
slivered almonds to decorate (see Tips)2 tbsp
-
shelled unsalted pistachio nuts chopped, to decorate
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
76.3 mg
Protides
7.6 g
Calories
1290.7 kJ /
308.5 kcal
Lipides
20 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
12.3 g
Glucides
26.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Everyday Indian curry paste
30min
Besan ki burfi
5h 5min
Kormolas (Kulkuls)
3h
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Gulab jamuns
2h 50min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Rava payasam
50min
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min
Parathas
1h 30min
Chocolate fondant cake
40min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h