Savoury potato bundt

Savoury potato bundt

3.4 8 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 55min
16 portions

Ingrédients

  • unsalted butter for greasing
  • breadcrumbs for coating
    2 tbsp
  • cheddar cheese cut into pieces (3 cm - see Tips)
    100 g
  • fresh parsley leaves only (see Tips)
    2 sprigs
  • potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)
    1000 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • garlic cloves
    2
  • bacon cut into small pieces (5 mm)
    200 g
  • eggs
    2
  • self-raising flour
    100 g
  • dried oregano (see Tips)
    1 tsp
  • salt to taste
    1 - 1 ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 549.1 mg
Protides 7 g
Calories 529.2 kJ / 126 kcal
Lipides 4.5 g
Fibre 1.3 g
Graisses saturées 2.5 g
Glucides 13.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...