![Peanut soba noodle wonton cups Peanut soba noodle wonton cups](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4352CFC4-AFBA-484D-A32B-B9E9B83B0F49/Derivates/192B41A9-7C0C-48C8-88E4-3B9D9ED520C7.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Wonton cups
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 24 wonton wrappers, thawed
- ¼ tsp sea salt
Slaw
- 1600 g water
- 180 g dried soba noodles, broken into halves
- 1 tsp olive oil
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 30 g)
- ¼ purple cabbage, cut into pieces (approx. 330 g)
- ¼ white cabbage, cut into pieces (approx. 430 g)
- 2 carrots, cut into pieces (4 cm) (approx. 200 g)
Peanut dressing
- 1 garlic clove
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 100 g peanut butter
- 60 g rice wine vinegar
- 45 g sesame oil
- 60 g soy sauce
- 2 tbsp honey
Garnishes
- 80 g roasted salted peanuts
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 tbsp sesame seeds
- 2 limes, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 474 kJ / 113 kcal
- Protides
- 3.2 g
- Glucides
- 6.6 g
- Lipides
- 7.7 g
- Graisses saturées
- 1.2 g
- Fibre
- 2.3 g
- Sodium
- 236.2 mg
Recettes alternatives
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 Std. 30 Min
Okonomiyaki
30 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 Std. 40 Min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 Std. 5 Min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Peanut and soba noodle slaw
20 min
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1 Std. 30 Min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Citrus syrup
25 min
Frozen pineapple cream
10 Min