Appareils et accessoires
Pear and Goat's Cheese Flatbread
Prép. 25min
Total 3h
6 portions
Ingrédients
Dough
-
olive oil plus extra for greasing15 g
-
water110 g
-
1 ½ tsp dried instant yeastfresh yeast10 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting200 g
-
fine sea salt½ tsp
Topping
-
pears (e.g. Conference or Comice)3
-
lemon juice only1
-
goat's cheese soft (e.g. Chavroux®)225 g
-
double cream80 g
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
halved walnuts (optionnel)1 - 2 Tbsp
-
runny honey2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.7 g
Calories
1632 kJ /
390 kcal
Lipides
20.3 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PEARS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Praline Cheesecake
4 Std. 10 Min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 Std. 20 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3 Std. 35 Min
Vegan Summer Rolls
35 Min
Marzipan
10 Min
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1 Std.
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Keine Bewertungen
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25 Min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2 Std. 50 Min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1 Std.
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1 Std. 30 Min