Baked Spinach and Feta Mushrooms

Baked Spinach and Feta Mushrooms

4.8 42 évaluations
Prép. 15min
Total 35min
8 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese (optionnel) cut in pieces (2 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • bread (1 day old), torn in pieces
    2 slices
  • fresh spinach leaves
    200 g
  • lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)
    2 pieces
  • onions quartered
    120 g
  • bacon, any type (optionnel) trimmed, cut in pieces
    140 g
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • pine nuts toasted
    2 Tbsp
  • ground nutmeg
    ⅛ tsp
  • fine sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • feta cheese cut in pieces (1 cm)
    180 g
  • fresh portobello mushrooms stalks removed
    6 - 8

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 12 g
Calories 953 kJ / 227 kcal
Lipides 17 g
Fibre 2 g
Glucides 5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...