Appareils et accessoires
Lentil loaf
Prép. 25min
Total 1h 55min
15 slices
Ingrédients
-
brown rice170 g
-
linseed30 g
-
water1500 g
-
dried red lentils, split300 g
-
margarine vegan, for greasing
-
carrots cut into pieces300 g
-
red pepper cut into pieces150 g
-
onions cut into halves100 g
-
olive oil30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
mustard50 g
-
ketchup40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Protides
7 g
Calories
644 kJ /
154 kcal
Lipides
4 g
Fibre
4.4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vibrant Vegan
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1h 25min
Dill Stuffed Peppers
5min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1h 30min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Hoisin tofu with brown rice
50min
Lentil Loaf
1h 10min
Lupini Cheese
2h 45min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Nut Balls with Tomato Sauce
50min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min