Appareils et accessoires
Freekeh pilaf with broad beans
Prép. 20min
Total 1h
8 portions
Ingrédients
-
fresh coriander roughly chopped5 sprigs
-
fresh dill leaves only5 sprigs
-
water1200 g
-
200 g frozen broad beansfresh broad beans200 g
-
freekeh (see tip)300 g
-
garlic cloves2
-
onions cut into quarters100 g
-
olive oil30 g
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
unsalted pistachio nuts roasted, finely chopped for garnish20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
7.2 g
Calories
841 kJ /
201 kcal
Lipides
6.2 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Milk pudding (mouhallabieh)
15 Min
Spiced rice pudding (meghli)
50 Min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 Std. 35 Min
Spinach turnovers (fatayer)
1 Std. 25 Min
Lentil puree (moujadarra)
1 Std. 25 Min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 Std. 30 Min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1 Std. 35 Min
Chicken moghrabieh
1 Std. 25 Min
Vegetable-topped bread
40 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 Min
Red Lentil Soup
40 Min