Appareils et accessoires
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
31 g
Calories
1862 kJ /
445 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4.5 g
Glucides
27 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
ONE POT CHICKEN
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Basque Chicken
1sa 10 dk
Beef and Ale Stew
2sa 20 dk
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4sa 45 dk
Circassian Chicken
2sa
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 dk
Chicken and Root Vegetable Stew
1sa
Chicken Cacciatore
50 dk
Sautéed Pork with Cider
55 dk
Pork tenderloin with mustard sauce
35 dk
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 dk
Beef Bourguignon
1sa 30 dk
Beef in Stout
1sa 40 dk