Polenta Cake
TM6 TM5

Polenta Cake

3.4 (14 évaluations )

Ingrédients

  • 170 g salted butter, soft, plus extra for greasing
    ou 170 g margarine, plus extra for greasing
  • 120 g caster sugar
  • 3 large eggs
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 1 lemon, finely grated zest and 10 g juice
  • 40 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 120 g polenta
  • 80 g pine nuts, plus extra for sprinkling
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 tsp baking powder

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1280 kJ / 306 kcal
Protides
6.4 g
Glucides
24.8 g
Lipides
20 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives