Appareils et accessoires
Polenta Cake
Prép. 5min
Total 1h
10 slices
Ingrédients
-
170 g margarine, plus extra for greasingsalted butter soft, plus extra for greasing170 g
-
caster sugar120 g
-
large eggs3
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon finely grated zest and 10 g juice1
-
strong white bread flour plus extra for dusting40 g
-
polenta120 g
-
pine nuts plus extra for sprinkling80 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.4 g
Calories
1280 kJ /
306 kcal
Lipides
20 g
Glucides
24.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Modern Vegetarian
60 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Courgette and Carrot Loaf
45min
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Apple Cake
1h
Pumpkin, Carrot and Herb Bread
1h 30min
Cheese and Walnut Patties
Pas d’évaluation
Strawberry and Nectarine Polenta and Almond Cake
2h 45min
Avocado Cupcakes with Lime Drizzle
40min
Almond Honey Semolina Cake
1h
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min
Sugar Free Banana Bread
1h 15min
Carrot Cake
2h 30min