Appareils et accessoires
Polenta Mandarin and Almond Cake
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingrédients
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing250 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
raw macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
medium eggs3
-
polenta170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten Free
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Orange curry dressing
10min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3h 15min
Polenta Cake
1h
Persian Carrot and Coconut Cake
2h 20min
Honey and Blood Orange Cake
2h
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Aubergine and Almond Dip
20min
Upside-down Gingerbread with Pears
1h
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1h 50min
Carrot Cake
2h 30min