Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
TM6 TM5 TM31

Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio

4.5 (6 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp dried instant yeast
    ou 20 g fresh yeast, crumbled
  • 220 g water
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 200 g strong white bread flour
  • 200 g spelt flour
  • 1 ½ tsp fine sea salt

Topping

  • 2 - 3 pinches fine sea salt, to taste
  • 450 g chicory, quartered
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 200 g Taleggio, rind removed, cut in pieces (2 cm)
  • 10 - 15 g shelled walnuts, roughly chopped, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3130 kJ / 748 kcal
Protides
26.6 g
Glucides
75.8 g
Lipides
39.7 g
Fibre
11.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives