Appareils et accessoires
Salted Caramel Chocolate Tartlets
Prép. 25min
Total 4h
10 portions
Ingrédients
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting170 g
-
cocoa powder30 g
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes100 g
-
icing sugar50 g
-
large egg1
Salted Caramel
-
light brown sugar80 g
-
unsalted butter diced60 g
-
double cream70 g
-
fine sea salt¾ tsp
Chocolate Layer
-
dark chocolate small pieces or callets150 g
-
double cream240 g
-
unsalted butter15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4.9 g
Calories
2028 kJ /
485 kcal
Lipides
36.9 g
Glucides
33.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet
80 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Mango Swiss Roll
40min
Salted caramel sauce
40min
Lemon Tart
4h 30min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Ben's Chocolate Cookies
40min
Choux Pastry
2h
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Raspberry Dacquoise
2h
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Crème Pâtissière
15min
Chocolate Cheesecake with Marshmallow Topping
3h 5min