Appareils et accessoires
Pan-fried Bao Buns
Prép. 15min
Total 1h 30min
20 pieces
Ingrédients
Meat Filling
-
pork mince400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
plain flour (approx. 10% protein content) (see tips)500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
oil (e.g. vegetable or sunflower oil)5 g
Cooking
-
oil (e.g. vegetable or sunflower oil)1 Tbsp
-
water100 g
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions thinly sliced15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
124 mg
Protides
6.8 g
Calories
640.4 kJ /
153.2 kcal
Lipides
4.6 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
12.4 g
Glucides
20.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Then. Now. Always.
50 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Bagels
1h 20min
Mini Everything Bagels
1h 20min
Dark Chocolate Cookies with White Chocolate Cream
5h 50min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Char Siu Pastries
6h 10min
Coronation Chicken Sandwich Filling
45min
Suya Beef Skewers
45min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7h 10min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Prawn Dumplings
1h 15min
Melting Snowman Biscuits
3h
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min