Appareils et accessoires
Char Siu Bao Buns with Pickled Carrots
Prép. 1h 45min
Total 4h
10 pieces
Ingrédients
Char Siu
-
pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)300 g
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
cloves½ tsp
-
star anise2
-
hoisin sauce15 g
-
light soy sauce15 g
-
Shaoxing rice wine20 g
-
honey½ Tbsp
Pickled Carrots
-
carrots (approx. 260 g, see tip), cut in pieces2
-
cider vinegar75 g
-
sugar75 g
Bao Bun Dough
-
strong white bread flour plus extra for dusting250 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
baking powder¼ tsp
-
bicarbonate of soda¼ tsp
-
caster sugar1 pinch
-
fine sea salt½ tsp
-
water140 g
Filling
-
garlic cloves4
-
vegetable oil plus extra for greasing10 g
-
oyster sauce15 g
-
Shaoxing rice wine10 g
-
water100 g
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Assembly
-
water500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
278 mg
Protides
9 g
Calories
971.6 kJ /
232.2 kcal
Lipides
7.5 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
2.1 g
Glucides
31.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Free From
76 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Focaccia
3sa
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Değerlendirme yok
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
2sa
Sticky Gochujang Marinade
10 dk
Pitta Bread
2sa
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1sa 35 dk
Vegetable Spring Rolls
2sa 10 dk
Prawn Tempura Rolls
2sa 40 dk
Pan-fried Bao Buns
1sa 30 dk
Char Siu Marinade
10 dk
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4sa 50 dk
Prawn Dumplings
1sa 15 dk