Versions compatibles
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
- 15 fresh chives, cut in thirds
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut in halves
- 50 g sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g Kalamata olives, pitted, sliced
- 1 Tbsp pickled capers
- 400 g tinned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 500 g fresh clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut in halves
- 30 g pine nuts, toasted
- baguette, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2984 kJ / 710 kcal
- Protides
- 67.7 g
- Glucides
- 21.3 g
- Lipides
- 16.3 g
- Fibre
- 5.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Monkfish and prawn soup
1h
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Baked spinach and eggs
40 min
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20 Min