Appareils et accessoires
Coconut and beetroot balls
Prép. 10min
Total 40min
22 portions
Ingrédients
-
raw beetroots peeled and cut into pieces (approx. 2 cm)210 g
-
pitted Medjool dates12
-
desiccated coconut plus extra for coating130 g
-
raw cashews (see Tips)80 g
-
cacao powder2 tbsp
-
vanilla bean paste½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
9.5 mg
Protides
1.4 g
Calories
333 kJ /
79.2 kcal
Lipides
6.1 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Nutty pancakes with stone fruit compote
1h
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Lemon coconut bliss balls
40min
Crunchy seeded broccoli
40min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Falafel crackers
40min
Chocolate sweet potato slice
1h 15min
Apricot macadamia biscuits
40min
Nutty matcha balls
40min
Baked pumpkin doughnuts
1h 20min
Almond and date bars
2h 15min
Carrot cake bliss balls
40min